keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Alkuperäinen ajatus

Olen katsonut jos ja mimmosii tutoriaaleja niin art journalista kuin mixed mediasta on ollut aikaa kun lapset on sairastaneet niin istua koneella, monta ihanaa ideaa olen sieltä löytänyt ja ne tonne mieleen taltioinut hetkeen jolloin pääsisin askartelee ja kokeilee asioita itse.

No tänään oli se aika kun pääsin  omien mömmöjen ääreen  heti tiesin  mitä teen  ja mikä värisen  art journal sivun ajatus kirkkaana  kunnes olen puolessa välissä työtä ja nään  aivan ihana papukaijan kuvan  ja se alkuperäinen ajatus  katosi kuin tuhka tuuleen. Siinä sitten  sitä miun omaa aikaa mietin että mitäs miun pitikään tehdä koska papukaijaan oli ihan täysin väärät värit aukeamalla.
No pohdin aikani  ja kuivasin aukeaman  ja  Rupesin työstämääm papukaija aukeamaan kun  se idea alkuperäisestä  hävisi. Uusi aukeama uudet pohjustukset ja uudet värit  ja ihanaa Ajatus ei hävinny mihinkään sain jopa aukeaman valmiiksi. ja tässä siitä kuva.


Mites teillä muilla meneekö se aina ihan niikun olitte suunnitelleet vai jääkö jokin  mietityttämään tai jopa tällee yht äkkiä kesken kun olevinaan saa paremman  idean kesken kaiken ?


Ei kommentteja: